Over Milner

Milner kaas wordt gemaakt met halfvolle melk en bevat daardoor van nature maar liefst 40% minder vet dan Goudse 48+ kaas. Daarnaast bevat Milner net als halfvolle melk voedingsstoffen zoals calcium, eiwit, fosfor en vitamine B12. Voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Milner is dan ook de gezonde kaas voor je boterham, in de keuken of bij de borrel.

Onze kaas
Milner is verkrijgbaar in verschillende smaken; van jong tot oud en met mosterd of komijn. Milner is zowel voorverpakt als vers van het mes verkrijgbaar. Met de ruime hoeveelheid keus is er voor elk wat wils!

Weidemelk
Milner wordt gemaakt met halfvolle weidemelk. Dat is melk afkomstig van koeien die 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

Het Vinkje
Het Vinkje Het groene logo met de tekst ‘gezondere keuze’ staat voor de gezondere keuze binnen een groep van basisproducten. Basisproducten zijn producten met veel nuttige voedingsstoffen. Dankzij het logo zie je in één oogopslag of je een gezonde keuze maakt binnen een voedingscategorie. Voor meer informatie over het Vinkje verwijzen we door naar
www.hetvinkje.nl.
FR