Boterham met kaas, kaviaar van paprika en gegrilde groenten

Ingrediënten:

Voor 4 personen

  • 2 rode paprika's
  • 1 teentje look
  • een tiental zongedroogde tomaatjes
  • 1 tl gedroogde rozemarijn
  • 1 el suiker
  • 4 el olijfolie 
  • peper en zout 
  • 4 dikke sneden meergranenbrood
  • 4 sneden mosterdkaas van Milner
  • gegrilde groentjes zoals courgette en aubergine 
  • enkele blaadjes sla

Benodigdheden:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Plaats de paprika's in de oven. Draai ze regelmatig om tot het vel zwartgeblakerd is. Verwijder het vel en de zaadlijsten. Pureer de paprika's in de keukenrobot. Voeg de look, zongedroogde tomaatjes, rozemarijn, suiker, olie en peper en zout toe. Mix tot een gladde massa. Smeer de kaviaar van paprika op de sneden brood. Beleg met een sneetje Milner-mosterdkaas. Werk af met de gegrilde groenten en de sla.

FR