Ceasarsalade met Milner 

Ingrediënten:

  • 4 kippenlapjes (borstvlees)
  • 1 citroen
  • 1 groene sla, bvb. Romeinse sla 
  • 200 g Milner
  • een pakje korstjes 
  • 4 eetl. verse room 
  • mosterd
  • balsamicoazijn 
  • peper en zout

Benodigdheden:

Bereiding:

Bereiding 5 min
Kooktijd 10 min
Totaal 15 min

Snijd de kip in reepjes en bak ze in de pan met een scheutje olie en een beetje citroensap. 
Was en centrifugeer de sla in de slacentrifuge. Snijd de sla in stukken en schik hem in 4 borden. Neem de Milner en schaaf er grote schilfers van met een keukenmandoline. 

Maak de saus klaar: meng de verse room, het citroensap, de mosterd en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. 
Schik de kip, de Milnerschilfers en de korstjes op de sla in de borden en overgiet dit met de saus.
Klaar!  

FR