Champignons met groentevulling en Milner

Ingrediënten:

Voor 4 personen

  • 1 dozijn grote champignons om te vullen
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • 150 g Milner
  • 2 lookteentjes
  • 1 sjalot
  • enkele takjes platte peterselie
  • olijfolie

Benodigdheden:

Bereiding: 20 minuten

Baktijd: 10-15 minuten

Budget: goedkoop

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Ontdoe de champignons van hun voet en plet deze voeten lichtjes met een lepeltje.
  3. Snijd de courgette, de ontpitte tomaten en de kaas in heel kleine blokjes. 
  4. Hak de sjalot, de look en de peterselie heel fijn.
  5. Meng alles en kruid met peper.
  6. Vul de champignons met dit mengsel en besprenkel alles met een scheut olijfolie.
  7. Bak de gevulde champignons 10-15 minuten gaar in de oven en dien ze meteen op.

FR