Kipsalade met ananas en gouda

Ingrediënten:

Voor 4 personen

  • 4 kipfilets
  • ½ ananas
  • ½ gele paprika
  • 1 granaatappel
  • 200 g Milner
  • Enkele takjes bieslook
  • Vinaigrette
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • 1 eetlepel versgeperst sinaasappelsap
  • Peper en zout

Benodigdheden:

Bereiding: 20 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 30 minuten

Bereiding:

Bak de kipfilets in een pan met een beetje olijfolie.

Zet ze aan de kant. Snijd intussen de ananas en de gele paprika in stukjes.

Ontpit de granaatappel.

Snijd de Milner in staafjes.

Snijd de kip in dunne plakjes.

Maak een vinaigrette met een beetje olijfolie, het sinaasappelsap en balsamicoazijn, voeg royaal zout en peper toe.

Schik alle elementen mooi op een schotel.

Bestrooi met de fijngehakte bieslook en besprenkel met vinaigrette.

FR