Saltimbocca van kalkoenborst met salie en salieboter 

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 4 kalkoenfilets
  • peper en zout 
  • 4 sneden Milner-kaas
  • 16 blaadjes salie 
  • boter

Voor de salieboter:

  • 40 g hoeveboter
  • peper naar smaak
  • 20-tal salieblaadjes
  • peper

Benodigdheden:

Bereiding:

Snij de kalkoenfilets open in de lengte. Kruid de binnenkant met peper en zout. Leg telkens een sneetje kaas en vier blaadjes salie in het midden. Bind dicht met keukentouw. Bak de filets even aan in een pan met hete boter en plaats vervolgens in de oven gedurende ongeveer 25 minuten. Laat intussen de hoeveboter smelten op een zacht vuurtje. Voeg de salieblaadjes toe en kruid met peper. Laat even meekoken. Als de kalkoenfilets gaar zijn, dien je ze op met de saus en serveer je er bijvoorbeeld broccoli en boontjes bij.

FR